Dit kan even duren, geduld AUB

__Over Ons

Met ons nieuwe online vastgoedplatform richten wij ons op een nieuwe doelgroep en creëren wij nieuw en uniek aanbod op de woningmarkt in Nederland. Hiermee vullen wij het bestaande aanbod op de bekende platformen als Funda en Jaap.nl aan en dragen daarmee bij aan een betere verhouding tussen vraag en aanbod op de koopwoningmarkt.

De markt

De afgelopen jaren is het aanbod van koopwoningen in Nederland geslonken van ongeveer 250.000 woningen tot zo’n 100.000 woningen op dit moment. De vraag naar koopwoningen is daarmee veel groter geworden dan het aanbod.

Met "in de stille verkoop" willen we een nieuwe groep woningbezitters op een laagdrempelige wijze de mogelijkheid bieden om ook hun woning te koop aan te bieden.

Voor wie?

Voor de woningeigenaar zonder directe verkoopdruk en met overwaarde. U hoeft niet te verkopen maar mocht de juiste koper aankloppen dan..

Misschien is het nu wel een ideaal moment om de overwaarde op uw woning te verzilveren om vervolgens te gaan huren, kleiner te gaan wonen of elders in een goedkopere regio.

Hoe?

We werken voortdurend aan het verbeteren van ons advertentieplatform en het optimaliseren van de gebruikerservaring. We berekenen geen kosten om te adverteren maar wel kosten aan woningzoekenden voor het opvragen van extra foto’s, het adres en de contactgegevens per woning. Met de inkomsten financieren we onder andere de online advertentiecampagnes per pand en we filteren tegelijkertijd de serieuze kandidaat kopers uit het totaal aantal geïnteresseerden.

Toekomst

Het is onze doelstelling om binnen enkele jaren uit te groeien tot één van de toonaangevende online vastgoedplatformen in Nederland. Onze doelgroep is groot, ons woningaanbod is uniek en adverteren is gratis.Inschrijven aanbieder Inschrijven koper